Wanneer het leven van Suus uitgestippeld lijkt te zijn, besluit ze haar eigen pad te bewandelen     2020
In deze coming of age film volgen we Suus die al haar hele leven probeert te voldoen aan de hoge verwachtingen van haar omgeving. Wanneer de druk haar te veel wordt vlucht ze naar haar vrijgevochten oma, waardoor ze ontdekt dat ze veel meer uit het leven kan halen als ze eens buiten de lijntjes kleurt. Volgt Suus het voor haar uitgestippelde pad, of bewandelt ze haar eigen? 

Met deze film wordt de "toekomst druk" waaronder veel jongeren tegenwoordig lijden belicht. Daarnaast zijn bijna alle personages uit de film sterke vrouwen met verschillende huidskleuren en wordt er op een normale manier naar verschillende soorten van seksuele geaardheid gekeken, zoals het hoort.
26/09/2020
Super trots ben ik om mee te delen dat ik mijn eerste eigen film zal gaan regisseren.
Als onderdeel van mijn huidige minor Audiovisuele Storytelling aan Hogeschool Saxion schreef ik een film genaamd Vrij als een Vogel. Deze ontving de meeste stemmen van mijn klas en zo is het gelopen dat ik nu met 6 andere klasgenoten mijn film zal gaan verwezenlijken.
In deze nog korte periode dat het project loopt merk ik al dat veel van mijn ervaringen bij de opnames van Code Rood zeer bruikbaar zijn.
Een jaar geleden zag ik het nog voor onmogelijk aan om mijzelf binnen mijn opleiding te ontwikkelen als filmmaker, maar nu lijkt het me nu toch gelukt te zijn.

You may also like

Back to Top